Oldalak


IMA A GYÓGYULÁSÉRT

Istenünk, Jézus Krisztus Atyja, a Te kegyelmed erős, türelmed a béketűrés forrása. Köszönjük, hogy megszabadítottál bennünket a szomorúságtól, megőriztél a próba idején, nap, mint nap sokféleképpen megáldottál minket. Segíts, hogy mindvégig követhessünk Téged. 

Adj erőt, hogy legyőzzük az elkeseredést, türelmetlenséget, és legyen áldásod minden gyógyító próbálkozáson. Add beteg gyermekednek, hogy együttműködjön azokkal, aki gondoskodnak róla. Add, hogy hite és reménye úgy megerősödjön, hogy soha ne panaszkodjon nyíltan ellened, vagy lázadozzon titokban. 

Gyújts világosságot az égből a nyomorúság idején, hogy a hit szemével túllásson a felhőkön és visszaemlékezve a múltban megmutatott kegyelmedre, megújuljon életünk. Segíts hinnünk, hogy gyengeségünk idején megérint bennünket kegyelmed, hogy Te még a betegségben is megsegítesz minket. 

Adj hitet, hogy bár a gyógyulás lassú, de azoknak, akik Téged szeretnek minden a javukra, minden a javukra van. Szenteld meg napjainkat, és olyan éjszakát adj, hogy helyreálljon erőnk és egészségünk. A mi Urunk, Jézus Krisztus által. Amen.

Forrás ~ Internet